top of page

Een visie, een missie,...

Love it? Share it!

‘Young Living Essential Oils naar ieder huishouden ter wereld brengen.’

Met deze visie wil Young Living iedereen laten delen in de wonderen van de natuur. Het gaat niet enkel om hij of zij, maar ook om jou en mij. Om ieders welzijn!

 

‘De belofte om de kracht van de natuur – etherische olië – te koesteren door een gemeenschap van heling en ontdekking te cultiveren en tegelijk mensen te inspireren tot welzijn, ambitie en overvloed.’

Young Living’s missie kan je opsplitsen in een aantal pijlers:

  • Koesteren van iets kostbaars, kwaliteit staat daarbij centraal via het unieke Young Living ‘Seed to Seal’ garantielabel. Van zaadje tot flesje wordt er gezorgd dat niets van de kracht van de natuur verloren gaat. Deze authentieke aanpak garandeert de hoogste therapeutische kwaliteit beschikbaar. Meer informatie over het Young Living ‘Seed to Seal’ garantielabel, vind je hier.

  • Unieke essentiële oliën op de markt brengen en nieuwe synergiën, blends ontwikkelen, opties bieden die tegemoet komen aan ieders noden.
    Bovendien biedt Young Living een uitgebreid assortiment voedingssupplementen, verzorgings- en huishoudproducten, allen vrij van chemicaliën en met dezelfde kwaliteitsgarantie.

  • Mensen inspireren: Live Your Passion!

Raindrop Technique® massage

Herbron je geest. Breng je lichaam in balans.

Young Living’s exclusieve Raindrop Technique® combineert unieke, gerichte massage en energetische benaderingen met pure, authentieke essentiële oliën voor een diep harmoniserende, verjongende en ontspannende ervaring. De techniek – ontwikkeld door Young Living oprichter en CEO Gary D. Young  – is geïnspireerd op de wellness tradities van de Lakota-indianen en biedt een revolutionaire manier voor het voeden van onze harmonie; op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

 

De behandeling start met het achtereenvolgens aanbrengen van verschillende essentiële oliën op de voeten door middel van de Vitaflex techniek, een gespecialiseerde vorm van reflexologie.

Vervolgens worden essentiële oliën als druppels regen aangebracht op de wervelkolom. Een veder-strijkbeweging met de vingers in combinatie met andere therapeutische massagetechnieken zorgen voor een verdere verspreiding van de essentiële oliën over de rug.

 

Standaard worden volgende essentiële oliën gebruikt tijdens een Raindrop massage: Tijm, Basilicum, Pepermunt, Oregano, Wintergreen, Cypress en Marjolein, alsook twee blends Valor® & Aroma Siez™.

Gepersonaliseerd: deze selectie essentiële oliën kan in functie van de noden op fysiek, mentaal en emotioneel vlak ook aangepast worden op basis van de specifieke eisen van de klant bvb ter ondersteuning van specifieke klachten of bij zwangerschap.

 

Meer informatie over de Raindrop Technique®, vind je hier.

Feelings behandeling

“Healing yourself emotionally is undoubtedly the biggest gift you can ever give yourself!”

– Kari Joys –

 

De Feelings kit bevat zes blends van essentiële oliën speciaal door D. Gary Young geformuleerd om emotionele helderheid en zelfvernieuwing te promoten. Deze collectie omvat Valor™, Harmony™, Forgiveness™, Inner Child, Release™ and Present Time™.

Ontdek deze uiterst zachte manier van emotionele heling.

Hoe je eigen account aanmaken?

Wil je meer weten over de Young Living producten?

Ik help je graag op weg en beantwoord graag al je vragen nu en later!

 

Maak je eigen account aan via volgende link:

https://www.youngliving.com/signup/?isoCountryCode=BE&isoLanguageCode=en&sponsorid=1205177&enrollerid=1205177

 

Meer info via:

http://www.youngliving.com/nl_NL

http://www.essentieleolieyl.be

 

Young Living Essentiële Oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Belangrijk: De producten en technieken vermeld op deze site zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. Mogen we u erop attent maken dat wat hier wordt besproken geen medisch advies inhoudt en niet ter vervanging mag gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Gebruik alleen gegarandeerd therapeutisch-zuivere oliën, en volg de instructies van de producent.

Mijn Young Living Distributeurnummer: 1205177

bottom of page