Bioresonantie scant essentiële oliën op jouw maat

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het komt dat sommige gebeurtenissen, prikkels, geluiden of vooral geuren zo hard bij je binnenkomen? Dat heeft alles te maken met bioresonantie; ze resoneren.

Wat is bioresonantie? 

Elke cel in ons lichaam trilt op een bepaalde frequentie, op een bepaald ritme. Vergelijk het met je hartslag, maar dan op celniveau.

In ons lichaam hebben vele cellen zich gedifferentieerd. Ze zijn uitgegroeid tot specifieke cellen: spiercellen, botcellen, cellen die jouw lever vormen, huidcellen… Ze hebben elk hun eigen functie en zo hebben ze ook elk hun eigen frequentie, hun eigen ritme.

Wat zegt de wetenschap? 

Dat je trillingen op verschillende frequenties kan meten, is niet nieuw.

Einstein omschreef het als: “Everything is energy”. En wat is energie anders dan trilling? Hij maakte zelf de link naar geneeskunde: “Future medecine will be the medicine of frequencies”. En hij is lang niet de enige wetenschapper met naam die het zo verwoordde.

Tesla zei het met de volgende woorden: “If you wish to understand the universe, think in terms of energy, frequency and vibration”.

Waardoor worden deze frequenties beïnvloed? 

Onze lichaamscellen trillen op bepaalde frequenties. Niet alleen door hoe ze gevormd zijn, maar ook door wat er gebeurt binnenin en rondom ons.

Jouw lichaam en emoties 

Ben je ziek, dan hoeft het niet te verbazen dat (sommige) delen van je lichaam op lagere frequentie gaan trillen dan wanneer je gezond bent. Ook emoties spelen een belangrijke rol: neerslachtige emoties staan gelijk met lagere frequenties; they pull you down!

Externe prikkels en de frequentie van geur

In de wereld rondom ons trilt alles eveneens. Ons lichaam krijgt een indrukwekkende hoeveelheid van 4 miljoen signalen per seconde binnen!

Slechts een fractie (2000 signalen per seconde) van de overweldigende massa externe signalen kan door ons bewustzijn verwerkt en geïnterpreteerd worden.

Wat gebeurt er met al die andere prikkels, signalen en trillingen die ons lichaam binnenkrijgt? Die gaan naar ons onderbewustzijn. En hoe sterker onze emotie op het moment, des te sterker zullen deze signalen ‘opgeslagen’ worden in ons onderbewustzijn.

Hier zijn het de psycho-analysten die mij ongetwijfeld zullen bijstaan: heb je in het verleden iets onaangenaams/traumatisch meegemaakt? Dan zullen alle signalen die jouw onderbewustzijn op dat moment binnenkreeg daarmee geassocieerd worden. Omgekeerd kan je daardoor bij het onbewust herkennen van één van die signalen later – soms vele jaren later – onmiddellijk een negatief gevoel krijgen omwille van de koppeling aan de traumatische ervaring.

Het is daarom dat een geur jou terug in de tijd kan katapulteren naar lang vergeten gebeurtenissen. Gelukkig is dit waar, voor zowel positieve als negatieve associaties. Wist je dat geur bovendien het enige zintuig is dat rechtstreeks contact maakt met het onderbewustzijn?

Essentiële oliën maken via onze geurzin gebruik van dit bioresonantieprincipe. Ze trillen op een hogere frequentie dan ons lichaam en dat is de kracht waarmee ze onze gezondheid efficiënt ondersteunen.

Hoe meet je bioresonantie? 

Aangezien trillingen zo talrijk en snel zijn (4 miljoen per seconde), maar ook boordevol informatie zitten, is de integrale geneeskunde op zoek gegaan naar een technische oplossing om deze te kunnen meten. De oplossing is wat we een bioresonantiescan noemen.

Een bioresonantiescanner stuurt in enkele minuten tijd super veel signalen met elk een verschillende frequentie naar jouw lichaam. Vervolgens registreert het toestel hoe jouw lichaam hierop reageert.

De voordelen van een bioresonantiescan 

  • Een bioresonantiescan is volledig pijnloos. Je moet enkel een klein toestelletje vasthouden.
    Dit is een niet-invasieve analysemethode.

  • Je krijg veel meer informatie dan van een vragenlijst of standaard onderzoek

  • Bovendien levert een bioresonantiescan niet enkel informatie over ons fysiek lichaam en ons bewustzijn, maar ook over ons onderbewustzijn, van onze emoties en mentale toestand.

En dan aan de slag! 

Een bioresonantiescan is een techniek die als startpunt kan dienen voor verschillende holistische therapieën. Zo gebruiken onder andere acupuncturisten het als basis voor het bepalen van de beste behandeling, of kan het gebruikt worden om intoleranties op te sporen.

De bioresonantiescanner waarmee ik werk heeft als bijkomend voordeel dat deze het resultaat van de meting onmiddellijk koppelt aan een advies. Het principe is eenvoudig: komt er uit de meting van de scanner als resultaat dat frequentie x niet in evenwicht is, dan zoekt het systeem via een gespecialiseerde app welke essentiële olie of welk voedingssupplement met die trilling weer balans brengt. Dit is aromatherapie op maat!

Ik ben Lies Pieters van Wanaka Shine. Dankzij mijn jarenlange ervaring en talrijke bijscholingen begrijp ik als geen ander de waarde van holistische therapieën gebaseerd op bioresonantie en essentiële oliën.
Ik ondersteun je graag op jouw reis naar gezondheid en evenwicht.

Boek vandaag nog jouw afspraak, kom ervaren en je welzijn verrijken! 

Previous
Previous

Mijn alternatieve CV