Mijn alternatieve CV

Logica versterkt door intuïtie

Als pas afgestudeerde burgerlijk ingenieur – en dus erg wetenschappelijk persoon – kwam ik in 2004 voor het eerst in aanraking met alternatieve geneeskunde. Al snel wou ik meer dan enkel ervaren en in september 2004 startte ik mijn 4-jarige Shiatsu opleiding.

De nieuwe inzichten resoneerden omdat ze me hielpen om een helder, logisch beeld te vormen op de samenhang in ons leven: Wat heeft impact op wat? Hoe beïnvloedt het ene het andere? Hoe kan je ‘x’ veranderen door aan ‘y’ te sleutelen? Dit lag onverwacht volledig in lijn met mijn voorkeur op wetenschappelijke vlak: logisch redeneren in plaats van veronderstellen, oorzaken aanpakken in plaats van gevolgen.

In 2007 besloot ik om mijn nieuwverworven kennis te delen met anderen in mijn eigen praktijk Wanaka Shine. Tot op heden haal ik veel voldoening uit deze kennis. Het biedt mij tools waarmee ik elke nieuwe situatie kan doorgronden.

Het werken met mijn handen, het voelen stromen van levensenergie en tegelijk anderen daarmee een intens, weldadig moment bieden, geeft me bovendien veel plezier. De verbinding werkt heel aardend en is immens leerrijk voor mijn hart en ziel.

De Shiatsu behandelingen die ik aanbied in Wanaka Shine zijn een wisselwerking tussen brein en intuïtie, tussen denken en voelen.

De zorgen van een jonge mama

Na de geboorte van mijn dochter, in 2010, had ik als jonge mama nood aan hulp in het ondersteunen van haar gezondheid op een natuurlijke manier. Er moest toch een manier bestaan om de gekende baby-ongemakjes te verzachten zonder medicijnen of invasieve behandeling?

De essentiële oliën van Young Living kwamen op mijn pad. Voor mij, iemand gevoelig voor geuren en steeds op zoek naar puur en zuiver, waren ze onmiddellijk een voltreffer. Ze zijn sindsdien onze EHBO-kit in huis en hebben me tevens als mama al talrijke keren gered als de emoties bij mijn kinderen, mezelf of mijn partner opliepen.

Ook in mijn praktijk bleek al snel de toegevoegde waarde van essentiële oliën. Eenvoudig, krachtig en divers om klanten zelf mee aan de slag te laten gaan en hun transformatieproces te ondersteunen.

Een passie die veel verder reikt dan de nood aan of zin in een heerlijke geur.

 

De coach in mij

Daarnaast ben ik de afgelopen 20 jaar als ingenieur actief gebleven in de privésector. Niet alleen in verschillende sectoren, maar ook in héél uitlopende posities. De inzichten die ik er kreeg over het aansturen van individuen en teams, over persoonlijke groei, communicatie, welzijn, team werking, etc neem ik graag mee in mijn praktijk.

Jouw voordeel?

Dankzij deze diverse achtergrond - als ingenieur, coach, shiatsu therapeut en experte in essentiële oliën - weet ik jou doelgericht te ondersteunen en te begeleiden naar een gezondere versie van jezelf, in evenwicht op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Ik ben Lies Pieters van Wanaka Shine. Dankzij mijn jarenlange ervaring en talrijke bijscholingen begrijp ik als geen ander de waarde van holistische therapieën gebaseerd op shiatsu en essentiële oliën.
Ik ondersteun je graag op jouw reis naar gezondheid en evenwicht.

Boek vandaag nog jouw afspraak, kom ervaren en je welzijn verrijken! 

Next
Next

Bioresonantie scant essentiële oliën op jouw maat