top of page

Ik ben Lies, gelukszoeker, geluksvinder!

In 2004 ben ik als pas afgestudeerde burgerlijk ingenieur en dus erg wetenschappelijk persoon, voor 't eerst in aanraking gekomen met alternatieve geneeskunde en ben ik aan mijn shiatsu opleiding begonnen.

Een zoektocht naar mezelf en wat mijn doel is in dit leven. Zo ben ik erachtergekomen wat me het meest voldoening geeft: mensen helpen, onvoorwaardelijk, holistisch, ...

 

Enkele jaren geleden zijn naast mijn intussen verworwen shiatsu kennis en praktijk, de essentiële olietjes van Young Living op mijn pad gekomen en heb ik de ongelooflijke kracht ervan leren ervaren.

De doela in mij

Drie prachtige kindjes heb ik intussen – op volledig natuurlijke manier – ter wereld mogen brengen en ook als doela heb ik mijn zus en schoonzus mogen ondersteunen bij hun bevallingen. Onvergetelijke ervaringen, liefdevolle oerkracht!

Passies die ik graag deel in onze zoektocht naar WELzijn!

Mijn ervaringen op Rock Werchter en Pukkelpop

Meerdere jaren heb ik shiatsu mogen geven backstage op Rock Werchter en op Pukkelpop. Unieke ervaringen: muzikale mensen trillend op een uniek niveau, tegelijk ook gelijkheid en dankbaarheid. De herinneringen blijven me in elk geval inspireren en motiveren, waarvoor dank aan Amy Whinehouse, Peter Gabriel, Sam Sparro, Bruno Mars, Xavier de Rosnay (Justice), Ben Mount, 50 Cent, Sean Paul, Joey Burns, Bent Van Looy, Stijn Meuris en ...

Shiatsu

Aangesloten bij de Belgische Shiatsu Federatie

Certificaat als relaxatie- en revitalisatie-beoefenaar behaald bij ’t Oneindig Verhaal te Mechelen

 

Certificaat als regenaratie-beoefenaar behaald bij Lifeforce Shiatsu Instituut te Kessel

 

Specialisaties:

  • Shiatsu voor de vrouw

  • Shiatsu voor kinderen

  • Viscerale manipulaties

Young Living

Certificaat voor de deelname aan de workshop Raindrop Technique®, onder leiding van Nadia Andries en Gwenda Dispersyn.

Certificaat voor de deelname aan de workshop vervolgcursus Raindrop Technique®uitbreiding en verdieping), onder leiding van Nadia Andries.

 

Certificaat voor de deelname aan de workshop Feeling onder leiding van Soraya Saraswati.

Reiki

Certificaat eerste en tweede niveau in Usui System of Natural Healing, onder leiding van Nadia Andries, Reiki Master

bottom of page